Bericht schrijven >

 

Elke week is het voor Blöffie weer een feestje om met Donald mee te gaan. Blöf hoort de autobus al van ver aankomen en begint te blaffen. Na afloop van de wandeling is hij uitgeput van zwmmen, ravotten met de andere hondjes en ligt daarna uitgevloerd te slapen. Donald, wij zijn blij dat je zo goed voor Blöffie zorgt en ik beveel je dan ook graag aan bij anderen.

Willie - 13-01-2014 - 13:54

Wij zijn enorm blij met de hondenuitlaatservice van Donald.
Hij begrijpt onze Ted echt en heeft geduld en humor.
Op het werk veel meer rust nu we erop kunnen vertrouwen dat
onze hond veilig en prettig een topwandeling maakt.
Ook geweldig dat we af en toe een filmpje krijgen van de tocht.
Kortom allemaal superlatieven
en verdiend!
Myranda Jongeling - 18-06-2013 - 12:41

 

Hi Donald,

Biggles ligt hier heerlijk rozig in zijn mandje naast me op kantoor. Echt heel fijn dat hij zijn wekelijkse break heeft en ons kantoor kan verruilen voor strand of bos tijdens de dolle woensdag wandeling. Hij heeft er ook zichtbaar profijt van om lekker met andere honden in een groep te wandelen. De dienstverlening is echt meer dan super.

Wederom dank, ook namens Mister Biggles!
Groet,
Chantal

Chantal & Biggles - 31-10-2012 - 17:49

 

We are very happy with the service provided by Donald but more important Massimo seems to enjoy the time spent with him.
Its nice to be able to work knowing our dog is in good hands!

BB & Modi - 01-03-2012 - 16:09

 

Ik kan alleen maar zeggen hoe blij ik met deze uitlaatservice ben! Naast de buitengewone betrokkenheid van Donald bij de honden, ziet hij ook echt wat je hond individueel nodig heeft. Hij doet veel meer dan uitlaten alleen. Ik kan alleen maar hopen dat ik hier nog lang gebruik van kan maken!

Dank voor alles!

Groetjes,

Cara en Djengis!

Cara - 06-12-2011 - 20:55


Bericht schrijven >