Wie is Donald

Wie is Donald?

Ja, ik heet echt Donald. Donald Thijs, geboren in 1968.

Ik ben al vele jaren gefascineerd door honden. Al vanaf mijn jongste jeugd heb ik honden gehad.

Mijn huidige hond heet Panda, een Border Collie, met een sterke werklust. Zij vindt het dan ook heerlijk om alle dagen met de roedel mee te gaan. En alles goed in de gaten te houden, zo heb ik wat 'hulp' tijdens de wandelingen.

In 2011 heb ik besloten om te kiezen voor mijn grote passie. Met het starten van Donald Dog komen een aantal dromen samen: dagelijks bezig zijn met honden en mijn kennis over hondengedrag steeds verder verdiepen.

Ik woon samen met Marjolein en onze kinderen Nova en Levi, die inmiddels allebei de middelbare school hebben afgerond.

Deskundigheid

Naast veel ervaring met verschillende honden, volg ik de opleiding voor het diploma ‘Gediplomeerd Honden Uitlaat Service' van de Martin Gaus Academie. Dit diploma wordt erkend door de Belangenvereniging Honden Uitlaat Services Nederland (HUS). Naast diverse opleidingen en workshops op het gebied van hondentraining, gedrag en opvoeding, heb ik een opleiding als gedragstherapeut voor honden gevolgd. Dit deed ik bij 'Dogvision', een erkende 3-jarige opleiding op HBO-niveau.